Anställningsvilkor

Anställning på Perbellum Ingenjörsbyrå Våra anställningsvillkor tillhör de bästa i branschen, självklart har vi kollektivavtal. Vi har 4 dagars arbetstidsförkortning varje år, utöver det som regleras genom kollektivavtalet (som vi har med IKEM) har vi även flera andra förmåner, 

Gemenskap Vi tar hand om varandra och ser till att alla trivs på jobbet. Vi står för att alla är välkomna att arbeta hos oss oavsett bakgrund, förutsatt att värderingen att alla är välkomna delas naturligtvis. Vi arbetar aktivt med mentorskap och har hos oss och i vårt nätverk flera seniorer att samarbeta med och lära av.  

Sjukvårdsförsäkring Våra fastanställda har möjlighet att teckna en sjukvårdsförsäkring. 

Friskvård Vi har en generös friskvårdspolicy, egen sportklubb Perbellum Sportsällskap och möjlighet att motionera tillsammans med kollegorna. Perbellum är sponsor av Skogsmaran, ett lopp i vacker terräng från Skatås i Göteborg till Hindås, Vi är också stödmedlemmar till Glädjeknuff, en underbar förening som ser till så alla får chansen att hänga med på löpning.

Värderingar Vi tar hand om varandra och ser till att alla trivs på jobbet. Vi står för att alla är välkomna att arbeta hos oss oavsett bakgrund, förutsatt att värderingen att alla är välkomna delas naturligtvis.

Utveckling Vi arbetar aktivt med mentorskap och har hos oss och i vårt nätverk flera seniorer att samarbeta med och lära av.  Vi har uppdrag inom hela kedjan från detaljkonstruktion till projektledning.

 

Lediga tjänster, läs mer

Arbetsgivaren    –    Leverantören    –    Företaget