Lediga tjänster

Lediga tjänster inom Perbellum Ingenjörsbyrå

Just nu söker vi nya medarbetare, anställning sker löpande skicka din ansökan till jobb(a)perbellum,se läs igenom hela sidan innan du skickar in din ansökan.

Seniora konstruktörer/ projektörer för uppdrag inom projektledning, installationssamordning, byggledning.

Vi får in många förfrågningar om projektledare, byggledare m.m. inom avancerade installationsprojekt (se våra referensprojekt som exempel) därför söker vi nu dig som vill komma vidare i karriären och kanske gå från konstruktion/projektering till beställarsidan, våra uppdrag är uteslutande som beställarrepresentant eller som resurs i beställarens organisation. Sökande ska för dessa uppdrag ha:

 • teknisk utbildning ingenjör, KY eller motsvarande
 • erfarenhet av multidisciplinära projekt
 • vana av att följa kundstandarder

Sökande bör

 • ha viss vana av projektledning
 • ha erfarenhet av planering och uppföljning av budget

 

Projektledare

Vi ser just nu ett behov av att rekrytera erfarna projektledare för uppdrag hos våra kunder, dessa uppdragen ställer höga krav på sökande som ska ha:

 • minst 5 års erfarenhet som projektledare inom projekt med ett totalt värde över 50 MSEK
 • erfarenhet av multidisciplinära projekt
 • erfarenhet av installationsledning, byggledning eller annan produktionsnära erfarenhet
 • god vana av projektledningssystem, tidplaner, budgetarbete m.m

Sökande bör

 • ha vana av AB,  AMA, NLM och andra standardiserade kontraktsvillkor
 • ha erfarenhet av komplexa installationer

 

Student, deltidsjobb som konstruktör

Vi har behov av att tillfälligt förstärka vår verksamhet på det egna kontoret du som söker kan vara student (utbildning mot el/automation/elkraft) eller egenföretagare som behöver en kund med flexibla arbetstider inom elkonstruktion, För mer information läs om Designpoolen.

 

 

Nedan gäller samtliga sökande av tjänster inom Perbellum Ingenjörsbyrå

Vi förutsätter att du som sökande har erfarenhet från konstruktion, projektering eller programmering inom antingen el/automation, installation eller elkraft samt i grunden en utbildning antingen som högskoleingenjör eller från en YH utbildning. Är noggrann och har vana av att arbeta självständigt och samtidigt hantera egenkontroll för att säkerställa kvalitet. Är social och van att själv söka den information som behövs för att kunna leverera bästa möjliga resultat. Hos oss, våra kunder och leverantörer hanteras kontrakt, information, förutsättningar och specifikationer både på Svenska och Engelska varför mycket goda kunskaper skriftligt och muntligt inom båda språken är ett krav. Då vi har en utspridd kundbas och ibland behöver bära med oss mycket utrustning eller material så är B körkort mycket meriterande. Resor inom tjänsten kan också förekomma under perioder, då både inom Sverige och utomlands. Meriterande är också: Erfarenhet av Idrifttagning, felsökning eller andra praktiska arbetsuppgifter. Egna kundkontakter och ambition att jobba som gruppchef är meriterande då vi växer mycket just nu och behöver avlastning inom försäljning och ledning. Vi kommer att kräva referenser under rekryteringsprocessen samt examensbevis och betyg om du saknar längre arbetslivserfarenhet.

 

Välkommen med din ansökan!
– ange vilken tjänst du är intresserad av i ämnesraden
– bifoga komplett CV
– student eller ny i arbetslivet? bifoga examensbevis eller  betyg

 

Anställningsvillkor, läs mer

Arbetsgivaren    –    Leverantören    –    Företaget