Företaget

Perbellum Ingenjörsbyrå ägs och drivs av styrelsen som besår av

  • Bengt Johansson Styrelseordförande
  • Daniel Johansson Ledamot & VD
  • Henrik Gerzén Ledamot & vVD

Organisations filosofi, En enkel och flexibel struktur ger en låg overheadkostnad som innebär att vi kan återinvestera i våra våra medarbetares utveckling eller våra anpassade system som förenklar vår administration inom allt från tidrapportering till egenkontroll i projekt. Vi är måna om att hushålla med kundernas resurser, ser man marknaden som ett ekosystem så kan man lätt se de långsiktiga fördelarna med att hushålla med kundernas resurser då det är dem vi lever av. Vi ser till att leverera en prisvärd lösning i hopp om att snart igen kunna leverera nästa när den första fått göra verkan.

Försäljnings filosofi, Vi vet att en hög egen teknisk kompetens är inom kundens specifika teknikområde ger en högre träffsäkerhet i våra erbjudanden. Är vi insatta i kundens situation och marknad kan vi presentera endast relevanta kandidater eller lösningar för kunden, därför är många av våra medarbetare engagerade inom försäljning inom sitt specifika expertisområde.

Ekonomisk filosofi, Vi bygger på en stabil grund av eget kapital och driver bolaget helt utan banklån eller krediter och har gjort sedan starten i september 2015, tillväxt finansieras av egen försäljning. Vi eftersträvar en stark kassa för att kunna tänka långsiktig även vid sviktande beläggning.

Faktureringsadress
Perbellum AB
Hönekullavägen 26
435 44
Mölnlycke

Besöksadresser
Perbellum AB
Sankt Pauligatan 37
416 60
Göteborg

Perbellum AB
Hönekullavägen 26
435 44
Mölnlycke

Bolagsuppgifter
Perbellum AB, 559009-1616
VAT Nr, SE559009161601
Bankgiro, 5039-1358

Kontakt
VD Daniel Johansson, noll sju noll fyra – femton noll nio nitton eller förnamn.efternamn(a)perbellum.se

Arbetsgivaren    –    Leverantören    –

Anställningsvillkor, läs mer

Lediga tjänster, läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.