Om Oss

Perbellum ingenjörsbyrå, är en modern teknikkonsult med ett traditionellt arbetssätt, Vi är problemlösare och vill hjälpa våra under lösa sina problem oavsett var kedjan de finns eller vilken typ de är av, tekniska eller  resursrelaterade.

Organisationsfilosofi, En enkel och flexibel struktur ger en låg overheadkostnad som innebär att vi kan återinvestera i våra våra medarbetares utveckling eller våra anpassade system som förenklar vår administration inom allt från tidrapportering till egenkontroll i projekt. Vi är måna om att hushålla med kundernas resurser, ser man marknaden som ett ekosystem så kan man lätt se de långsiktiga fördelarna med att hushålla med kundernas resurser då det är dem vi lever av. Vi ser till att leverera en prisvärd lösning i hopp om att snart igen kunna leverera nästa när den första fått göra verkan.

Säljfilosofi, Vi vet att en hög egen teknisk kompetens är inom kundens specifika teknikområde ger en högre träffsäkerhet i våra erbjudanden. Är vi insatta i kundens situation och marknad kan vi presentera endast relevanta kandidater eller lösningar för kunden, därför är många av våra medarbetare engagerade inom försäljning inom sitt specifika expertisområde.

Kunder, Våra kunder är alla lokalt representerade teknikföretag i olika storlekar där vi antingen ingår i kundens egen organisation på löpandebasis eller genom olika typer av helhetsåtaganden så som maskinbyggnation, utredningar eller systemkonstruktion.

Medarbetare, vår personal är alla självgående och hittar snart rätt inom kundens organisation. Vi vet att utmaningar är den absolut viktigaste faktorn för att en problemlösare skall utvecklas och trivas. Läs mer här.

Tjänster, Vi har leveranser inom allt från löpandeuppdrag, helhetsåtagande, ritningshantering, konstruktion, projektledning, lagtolkning, utbildning eller montageledning. Läs mer här.

Nätverk, vi kan inte själva vara experter inom alla specialområden men vi kan däremot ha denna kunskap i vårt nätverk och utbyta tjänster och erfarenhet med specialister för att säkerställa en tekniskt konkurrenskraftig leverans. Vi begränsas inte på något sätt i vårt sökområde när vi involverar tredje part för att lösa de problem vi möter. Läs mer här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.