Våra tjänster

Perbellum ingenjörsbyrå, erbjuder ett brett utbud av ingenjörstjänster, våra fokusområde är automation, instrument och elkraft. Vi är verksamma inom ett flertal branscher: Marin, offshore, process, energi, livsmedel samt verkstadsindustrin.

 

Elkonstruktion vi har erfarenhet av flera konstruktionsverktyg och kan leverera allt ifrån enstaka ritningar eller hjälpa er ta fram en konstruktionsrutin där nyttan från ert konstruktionsverktyg maximeras. Vi har erfarenhet av arbete med de flesta stora konstruktionsverktyg så  som Eplan, ElMaster, E3, PDMS, RevIT, AutoCAD Electrical.

Inom elkonstruktion så har vi även ett specialområde som vi kallar Designpoolen, Läs mer om Designpoolen här.

 

Styrsystem vi har erfarenhet av flera av de större programspråken Simens, ABB, Beijer, CoDeSys och Mitsubishi.

 

Reläskydd vi har erfarenhet av reläskydd från de vanligaste leverantörerna på svensk marknad: ABB, Arcteq, Siemens och Schneider Electric. Läs mer om våra tjänster kring reläskydd här.

 

ESA Elsäkerhetsutbildning vi erbjuder utbildningar inom ESA på vårt kontor eller hos er. Läs mer om ESA utbildning här.

 

Maskinbyggnation och maskinombyggnader vi har genom samarbetspartners möjlighet att leverera hela anläggningar med såväl elektrisk- och mekaniskinstallation, från idé till CE märk maskin.

 

Elanläggningsansvar vi har för kunders räkning tagit fram interna rutiner kring uppfyllnad av ellagen, vi kan även överta ert elanläggningsansvar och se till att er anläggning hanteras enligt rådande lagstiftning och föreskrifter. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar för att säkerställa kompetensen hos elanläggningsansvariga. Läs mer om utbildning för elanläggningsansvariga här.

 

Förstudier vi har lång erfarenhet av deltagande och ledning av förstudier i varierande storlek.

 

Tveka inte att höra av er, vi vill gärna ha en chans att presentera en lösning på det problem ni har!

Kontakta oss här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.