Personal och partners

Utöver vår personal så samarbetar vi med ett flertal samarbetspartners inom olika områden. Nedan finner ni kortfattade beskrivningar av den kompetens våra anställda har samt länkar till deras profiler på LinkedIN.

 

Henrik Gerzen, Automation

Henrik har med sin långa erfarenhet från industriautomation mycket goda kunskaper inom ett flertal områden såsom PLC-programmering, El-konstruktion och driftsättning.

 

Bengt Johansson, Instrument

Bengt har mångårig erfarenhet inom instrument, förstudier, offertarbete, konstruktion och projektledning. Bengt har främst varit aktiv inom process och offshore industri.

 

Emil Johansson, Elkraft

Emil har flera års erfarenhet av högspänningskomponenter som likriktare, omriktare och reläskydd. Emil har också ansvarat för ett antal ombyggnader och nyinstallationer av ställverk.

 

Hans Hjalmarsson, Elkraft

Hans har mångårig erfarenhet inom elkraft och håller numera utbildningar både inom reläskydd och ESA. Hans har stor erfarenhet av kontrollutrustning för industrinät, lokalnät, regionnät och stamnät.

 

Daniel Johansson, Automation

Daniel har över 10 års erfarenhet inom automation och har haft flera uppdrag som montageledare och har stor vana av hantering av underleverantörer och besiktningar och annat som hör till idrifttagning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.